EHBO

Uw kracht bij EHBO

Q-FORCE B.V. levert nét dat beetje extra dan wat u zou verwachten van een zorgverlener. Het gaat Q-FORCE B.V. niet alleen om het leveren van EHBO personeel, maar Q-FORCE B.V. denkt ook graag mee bij de ontwikkeling van protocollen en biedt u als opdrachtgever de mogelijkheid om online mee te kijken in de statistieken van het evenement. Dit gebeurt door middel van een eigen online applicatie. Daarnaast verzorgt Q-FORCE B.V. onder andere reanimatie- en BHV cursussen en de Psycho Sociale Opvang na een traumatische gebeurtenis.

De EHBO hulpverleners, verpleegkundigen en artsen van Q-FORCE B.V. zijn inzetbaar bij alle soorten evenementen van elk formaat. Een selectie van evenementen zijn: congressen, business-to-business-events, motor- en autosport, wielersport, vechtsport, danceparty’s.Waarom EHBO door Q-FORCE B.V.?

Q-FORCE B.V. begrijpt dat snelheid en flexibiliteit twee belangrijke factoren zijn die organisaties momenteel hard nodig hebben. Door de snel veranderende markt en strenger wordende regelgeving liggen organisaties onder grote druk. Daarom helpt Q-FORCE deze organisaties door actief mee te denken als het gaat om protocollen e.d.. Ook door een geavanceerde databeheer krijgen organisaties zicht op de planning en het reilen en zeilen op een evenement.

Veel organisaties hebben eigen ambulancevoertuigen, Q-FORCE B.V. huurt deze voertuigen echter extern in. Dit is financieel gunstig voor de opdrachtgever omdat er geen onderhoudskosten e.d. aan u worden doorberekend.

Daarnaast is het goed om u te realiseren dat het inzetten van ambulancevoertuigen vaak overbodig is; alleen reguliere ambulances mogen patiënten vanaf uw evenemententerrein vervoeren naar het ziekenhuis. Een ‘evenementenambulance’ zorgt dus geregeld voor onbegrip van uw publiek, er is namelijk wel een ‘ambulance’ maar deze gaat vervolgens de patiënt niet naar het ziekenhuis brengen wanneer dit nodig is.

  • Pro-actieve werkwijze: flexibel en snel
  • Deskundige en betrouwbare zorgverleners
  • Extra service: zelf inzicht in uw zorgverlening

Onze ervaring

Q-FORCE B.V. heeft al aan een aantal grote organisaties personeel geleverd.


rai_qforce
ocean-diva-qforce

Ga direct naar:


Daarom kunnen wij iets voor u betekenen!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie over onze diensten, dien dan een aanvraag in of ga naar contact.

Referenties

De BHV, de EHBO en onze interne brandwacht waren wat gedateerd. Zo hadden we een semivrijwillige ehbo. Op de Huishoudbeurs werkte dat prima, maar voor voor enorm grote evenementen moesten we veel meer professionaliteit vergaren. Daarom werken we samen met Q-FORCE B.V..
Bron: NIBHV VEILIGHEID 71 I 26 2017

RAI Amsterdam