Winkelsurveillance en hospitality

Winkelsurveillance

q-force-winkelsurveillance

Helaas is er in toenemende mate behoefte aan surveillance in winkels. Een valkuil van beveiligers in een winkel is een minder gastvrij gevoel wat uw klanten zouden kunnen krijgen. De beveiligers van Q-FORCE B.V. voorkomen dit; wij zijn uiterst waakzaam en tegelijkertijd zijn wij gastvrouw/-heer in uw zaak. Op die manier shoppen uw klanten op een prettige manier in een veilige omgeving, voor de klant en voor u.

Hospitality/Servicemedewerker

q-force-hospitality

Een servicemedewerker van Q-FORCE B.V. kan ingezet worden voor verschillende taken waar het hebben van een diploma als beveiliger niet noodzakelijk is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het verlenen van service tijdens publieksevenementen, festivals en beurzen of als toezichthouder van een stand. Een servicemedewerker heeft een controlerende functie en zal bij onregelmatigheden de collega’s van de beveiliging waarschuwen. Denk hierbij aan het zorg dragen voor de orde, veiligheid en rust, het preventief toezicht uitoefenen, onregelmatigheden signaleren en alarmeren bij de collega’s van de beveiliging en publiek/bezoekers te woord staan, te informeren en te verwijzen.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie over onze diensten? U kunt ons bereiken via info@qforcebv.nl of ga naar contact.

Referenties

De BHV, de EHBO en onze interne brandwacht waren wat gedateerd. Zo hadden we een semivrijwillige ehbo. Op de Huishoudbeurs werkte dat prima, maar voor voor enorm grote evenementen moesten we veel meer professionaliteit vergaren. Daarom werken we samen met Q-FORCE B.V..
Bron: NIBHV VEILIGHEID 71 I 26 2017

RAI Amsterdam