Brandwacht

Brandwachten

Q-FORCE B.V. levert brandwachten voor beurzen en evenementen wanneer dit wettelijk gevraagd wordt. Zoals bij het uitvallen of onderhouden van ontruiming- brandmeldinstallaties. Brandwachten zijn altijd de juiste oplossing voor een veilige (werk)plek.

Q-FORCE B.V. levert ook rijks-gediplomeerde brandwachten.

De hoofdtaak van de brandwacht is veelal een toezichthoudende en controlerende taak. De brandwacht is in staat om handelend op te treden bij alle voorkomende calamiteiten. U kunt hierbij denken aan het op een doeltreffende manier doorgeven van een melding aan brandweer, politie of ambulancedienst, het handelend optreden bij een beginnende brand of het in goede banen leiden van een ontruiming of evacuatie. De brandwachten zijn gecertificeerd om de AED te bedienen.

Heetwerkwachten/Industrieel brandwachten

Q-FORCE B.V. levert heetwerkwachten/industrieel brandwachten voor veiligheid op ieder industrieel en maritiem werkterrein. Heetwerkwachten zijn altijd de juiste oplossing voor een veilige (werk)plek. Ook bij brandgevaarlijke werkzaamheden zoals dak-dekken en lassen kunnen de heetwerkwachten worden ingezet om toezicht te houden.

De hoofdtaak van een heetwerkwacht is toezicht houden op de algemene (brand)veiligheid in en om de besloten ruimten. De heetwerkwacht is in staat om handelend op te treden bij alle voorkomende calamiteiten. U kunt hierbij denken aan het op een doeltreffende manier doorgeven van een melding aan brandweer, politie of ambulancedienst, het handelend optreden bij een beginnende brand of het in goede banen leiden van een ontruiming of evacuatie.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie over onze diensten? U kunt een aanvraag indienenĀ of ga naar contact.

Referenties

De BHV, de EHBO en onze interne brandwacht waren wat gedateerd. Zo hadden we een semivrijwillige ehbo. Op de Huishoudbeurs werkte dat prima, maar voor voor enorm grote evenementen moesten we veel meer professionaliteit vergaren. Daarom werken we samen met Q-FORCE B.V..
Bron: NIBHV VEILIGHEID 71 I 26 2017

RAI Amsterdam