Evenementbeveiliging

beveiliging_q-force

Door jarenlange ervaring binnen de evenementenwereld weet Q-FORCE B.V. als geen ander hoe belangrijk het is om dynamisch om te gaan met de inzet van beveiligers. Een dancefeest met 15.000 bezoekers vraagt immers om een andere aanpak dan een medisch congres met 400 bezoekers. Q-FORCE B.V. bekijkt samen met u, mede aan de hand van uw vergunning, waar de behoefte ligt en bepaald daarmee de benodigde inzet.

Objectbeveiliging

Uw bedrijfspand is een belangrijke spil in uw onderneming, zowel het pand op zichzelf, de inventaris en eventuele voorraden maar zeker ook de personen die in uw pand aan het werk zijn. Q-FORCE B.V. draagt graag de zorg voor de veiligheid van uw object op die momenten dat u daar behoefte aan heeft.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie over onze diensten? U kunt ons bereiken via info@qforcebv.nl of ga naar contact.

Referenties

De BHV, de EHBO en onze interne brandwacht waren wat gedateerd. Zo hadden we een semivrijwillige ehbo. Op de Huishoudbeurs werkte dat prima, maar voor voor enorm grote evenementen moesten we veel meer professionaliteit vergaren. Daarom werken we samen met Q-FORCE B.V..
Bron: NIBHV VEILIGHEID 71 I 26 2017

RAI Amsterdam