Medische Zorg

Uw kracht bij zorgverlening

Q-FORCE B.V. werkt actief mee aan het ondersteunen van organisaties bij de medische hulp rondom evenementen. Dit gaat verder dan alleen het leveren van zorgprofessionals en eerste hulpverleners. U kunt onder andere meekijken in de statistieken omtrent de medische hulp van uw evenement. Zo levert Q-FORCE B.V. nét dat beetje extra dan wat u verwacht van een zorgverlener.

Onze EHBO’ers (BLS/ALS) en artsen zijn inzetbaar bij alle soorten evenementen van elk formaat. Een selectie van evenementen waarbij wij onze diensten aanbieden: congressen, business-to-business-events, motor- en autosport, wielersport, vechtsport, danceparty’s.Waarom Q-FORCE B.V.?

Q-FORCE B.V. begrijpt dat snelheid en flexibiliteit twee belangrijke factoren zijn die organisaties momenteel hard nodig hebben. Door de snel veranderende markt en strenger wordende regelgeving liggen organisaties onder grote druk om zich te richten op goede medische zorg. Dit kost veel tijd.

Veel organisaties hebben eigen ambulancevoertuigen, Q-FORCE B.V. huurt deze voertuigen echter extern in. Dit is financieel gunstig voor de opdrachtgevers, omdat er geen onderhoudskosten e.d. aan u worden doorberekend.

Daarnaast is het goed om u te realiseren dat het inzetten van ambulancevoertuigen vaak overbodig is; alleen reguliere ambulances mogen patiënten vanaf uw evenemententerrein vervoeren naar het ziekenhuis. Een ‘evenementenambulance’ zorgt dus geregeld voor onbegrip van uw publiek, er is namelijk wel een ‘ambulance’ maar deze gaat vervolgens de patiënt niet naar het ziekenhuis brengen wanneer dit nodig is.

  • Pro-actieve werkwijze: flexibel en snel
  • Deskundige en betrouwbare zorgverleners
  • Extra service: zelf inzicht in uw zorgverlening

Onze ervaring

Q-FORCE B.V. heeft al voor een aantal grote organisaties medewerkers geleverd.


Ga direct naar:


Na het indienen van een aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Referenties

De BHV, de EHBO en onze interne brandwacht waren wat gedateerd. Zo hadden we een semivrijwillige ehbo. Op de Huishoudbeurs werkte dat prima, maar voor voor enorm grote evenementen moesten we veel meer professionaliteit vergaren. Daarom werken we samen met Q-FORCE B.V..
Bron: NIBHV VEILIGHEID 71 I 26 2017

RAI Amsterdam