Psycho Sociale Opvang

Psycho-Sociale-Opvang

Q-FORCE B.V. biedt Psycho Sociale Opvang (PSO) aan betrokkenen van een ongeval. Een traumatische ervaring is voor iedereen verschillend. Wat voor de één nagenoeg geen impact heeft, kan voor de ander een zeer heftige impact hebben. Een traumatische ervaring heeft vaak grote gevolgen. Voor de direct betrokkenen, hulpverleners, omstanders maar ook voor uw personeel kan de gebeurtenis zorgen voor onrust. Dit kan de angst en onzekerheid onnodig vergroten. Daarom zorgt Q-FORCE B.V. voor professionele begeleiding in het traumaverwerkingsproces. Door goede Psycho Sociale Opvang wordt onrust voorkomen.

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om direct een aanvraag bij ons in te dienen. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij spoedig contact met u op.

Referenties

De BHV, de EHBO en onze interne brandwacht waren wat gedateerd. Zo hadden we een semivrijwillige ehbo. Op de Huishoudbeurs werkte dat prima, maar voor voor enorm grote evenementen moesten we veel meer professionaliteit vergaren. Daarom werken we samen met Q-FORCE B.V..
Bron: NIBHV VEILIGHEID 71 I 26 2017

RAI Amsterdam