Hulpverlening

hulpverlening

Q-FORCE B.V. draagt zorg voor de medische hulpverlening bij evenementen. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere hulpverleningsinstanties door veel van onze diensten te laten verrichten door professionals uit de gezondheidszorg waaronder verpleegkundigen, ambulancepersoneel en artsen. Daarnaast zorgt Q-FORCE B.V. dat de eerste hulpverleners extra zijn opgeleid. Met het Q-FORCE+ certificaat zijn ze klaar voor calamiteiten op evenementen.

Onze hulpverlening is inzetbaar bij alle soorten evenementen van elk formaat. Een selectie van evenementen waarbij wij onze diensten aanbieden:

  • Congressen
  • Business to Business events
  • Dansparty’s
  • Sportevenementen

Q-FORCE B.V. beschikt over eigen hulpverleningsmiddelen, -materialen en -apparatuur. Daarnaast kunnen wij op verzoek een of meerdere ambulancevoertuigen inzetten bij uw evenement. Veel organisaties hebben eigen ambulancevoertuigen, Q-FORCE B.V. huurt deze voertuigen echter extern in. Dit is financieel gunstig voor de opdrachtgevers, omdat er geen onderhoudskosten e.d. aan u worden doorberekend.

Daarnaast is het goed om u te realiseren dat het inzetten van ambulancevoertuigen vaak absoluut overbodig is; alleen reguliere ambulances mogen patiënten vanaf uw evenemententerrein vervoeren naar het ziekenhuis. Een ‘evenementenambulance’ zorgt dus geregeld voor onbegrip van uw publiek tijdens een hulpverlening, er is namelijk wel een ‘ambulance’ maar deze gaat vervolgens de patiënt niet naar het ziekenhuis brengen wanneer dit nodig is.

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om direct een aanvraag bij ons in te dienen. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij spoedig contact met u op.

Referenties

De BHV, de EHBO en onze interne brandwacht waren wat gedateerd. Zo hadden we een semivrijwillige ehbo. Op de Huishoudbeurs werkte dat prima, maar voor voor enorm grote evenementen moesten we veel meer professionaliteit vergaren. Daarom werken we samen met Q-FORCE B.V..
Bron: NIBHV VEILIGHEID 71 I 26 2017

RAI Amsterdam