Cursussen

cursussen

Q-FORCE B.V. biedt diverse cursussen aan. Deze zijn niet alleen bestemd voor de hulpverleners van Q-FORCE B.V., maar ook voor uw personeel. De cursussen van Q-FORCE B.V. hebben een hoog niveau. Dit komt doordat ze worden gegeven door zorgprofessionals uit de praktijk.
Q-FORCE B.V. biedt op dit moment de volgende cursussen aan:

 • Basale reanimatie van volwassen inclusief het gebruik van de AED;
  De richtlijnen van de basale reanimatie van volwassenen en het gebruik van de AED veranderen constant. Daarom biedt Q-FORCE B.V. ook herhalingscursussen aan.
 • Basale kinder- en babyreanimatie;
  Reanimatie cursus van zowel kinderen van 0-1 jaar (exclusief de ‘natte’ pasgeborenen) als kinderen van 1 jaar en ouder.
 • BHV (Bedrijfshulpverlening);
  Bedrijfshulpverlening is de hulp die wordt verleend bij ongewenste gebeurtenissen in uw organisatie, die de veiligheid en/of gezondheid van uw werknemers en andere aanwezigen bedreigen. Bedrijfshulpverlening is verplicht voor werkgevers in Nederland. Q-FORCE B.V. biedt basis- en herhalingscursussen aan.
 • Cursus Stop de bloeding red een leven
  Omstanders en niet-medische hulpverleners kunnen de overlevingskansen van slachtoffers van (bom) aanslagen en grote ongelukken aanzienlijk verhogen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie over onze cursussen, dien dan een aanvraag in of ga naar contact.

Referenties

De BHV, de EHBO en onze interne brandwacht waren wat gedateerd. Zo hadden we een semivrijwillige ehbo. Op de Huishoudbeurs werkte dat prima, maar voor voor enorm grote evenementen moesten we veel meer professionaliteit vergaren. Daarom werken we samen met Q-FORCE B.V..
Bron: NIBHV VEILIGHEID 71 I 26 2017

RAI Amsterdam