EHBO in Utrecht

EHBO in Utrecht

Wilt u EHBO in Utrecht en omstreken? Dan helpt Q-FORCE u graag verder. Het gaat bij Q-FORCE B.V. niet alleen om het leveren van EHBO personeel, maar Q-FORCE B.V. helpt ook graag mee bij de ontwikkeling van protocollen en laat u graag online meekijken in de statistieken van uw evenement. Dit gebeurd door middel van een eigen online_omgeving. Q-FORCE B.V. biedt nog veel meer. Denk daarbij aan reanimatie- en BHV cursussen of de Psycho Sociale Opvang na een traumatische ervaring van uw medewerker of klant. De cursussen van Q-FORCE B.V. hebben een hoog niveau. Dit komt doordat ze worden gegeven door zorgprofessionals uit de praktijk.

EHBO van Q-FORCE B.V.! Waarom?

 • Q-FORCE B.V. heeft veel ervaring als leverancier van EHBO in bijvoorbeeld de RAI Amsterdam;
 • werken aan de hand van goed gekeurde protocollen via een geavanceerde App;
 • representatieve zorgverleners;
 • gecertificeerd EHBO personeel;
 • de zorgprofessionals zijn BIG-geregistreerd;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en de Engelse taal in woord;
 • affiniteit met zorg;
 • hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit;
 • een goede communicator met een creatieve en klantgerichte instelling;
 • vaardig in het maken van rapportages;
 • kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie.

Wanneer is EHBO verplicht?

De Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) heeft hierover een basisadvies opgesteld. De GHOR leidt en coördineert de geneeskundige hulpverlening bij rampen en crises. Bij een crisis zijn verschillende organisatie betrokken. Deze leveren verschillende geneeskundige zorg. Denk daarbij aan bijvoorbeeld ziekenhuizen, ambulancediensten, huisartsen, instellingen en apothekers. Het goed organiseren van deze verschillende organisaties in crisissituaties is van groot belang. Daarom hebben we de GHOR. De GHOR geeft als basisadvies o.a.:
– Een EHBO-trommel bij alle evenementen;
– bij minder dan 200 gelijktijdig bezoekers die gelijktijdig op uw evenement aanwezig zijn, dient de u als organisator zelf een inschatting te maken of bij het evenement EHBO gewenst is. Ten alle tijden geldt de regel “verantwoord gastheerschap”;
– per 1000 aanwezige bezoekers/deelnemers één EHBO-er.
Voor meer informatie over de GHOR en haar adviezen: zie ggdghor.nl

Inzet EHBO in Utrecht

De EHBO hulpverleners, verpleegkundigen en artsen van Q-FORCE B.V. zijn inzetbaar bij alle soorten evenementen. Of het nu gaat om kleine of grote evenementen. Een selectie van evenementen zijn: congressen, business-to-business-events, motor- en autosport, wielersport, vechtsport, danceparty’s.


https://vimeo.com/379262040
RTL-Z – Q-FORCE B.V.

Met spoed EHBO in Utrecht of omgeving nodig?
Bel: 085-0291130
of Mail

Referenties

De BHV, de EHBO en onze interne brandwacht waren wat gedateerd. Zo hadden we een semivrijwillige ehbo. Op de Huishoudbeurs werkte dat prima, maar voor voor enorm grote evenementen moesten we veel meer professionaliteit vergaren. Daarom werken we samen met Q-FORCE B.V..
Bron: NIBHV VEILIGHEID 71 I 26 2017

RAI Amsterdam