EHBO in Amsterdam

EHBO in Amsterdam

ehbo-in-amsterdam

Wilt u een EHBO in Amsterdam en omstreken? Zoekt u professionele EHBO hulpverleners voor uw evenement? Dan helpt Q-FORCE u verder. Q-FORCE B.V. levert nét dat beetje extra dan wat u zou verwachten van een zorgverlener. Het gaat Q-FORCE B.V. niet alleen om het leveren van EHBO personeel, maar Q-FORCE B.V. denkt ook graag mee bij de ontwikkeling van protocollen en biedt u als opdrachtgever de mogelijkheid om online mee te kijken in de statistieken van het evenement. Dit gebeurd door middel van een eigen online applicatie. Daarnaast verzorgt Q-FORCE B.V. onder andere reanimatie- en BHV cursussen en de Psycho Sociale Opvang na een traumatische gebeurtenis.

Inzet EHBO in Amsterdam

De EHBO hulpverleners, verpleegkundigen en artsen van Q-FORCE B.V. zijn inzetbaar bij alle soorten evenementen van elk formaat. Een selectie van evenementen zijn: congressen, business-to-business-events, motor- en autosport, wielersport, vechtsport, danceparty’s.

Waarom EHBO van Q-FORCE B.V.

 • Q-FORCE B.V. heeft veel ervaring als leverancier van EHBO in bijvoorbeeld de RAI Amsterdam;
 • werken aan de hand van goed gekeurde protocollen via een geavanceerde App;
 • representatieve zorgverleners;
 • gecertificeerd EHBO personeel;
 • de zorgprofessionals zijn BIG-geregistreerd;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en de Engelse taal in woord;
 • affiniteit met zorg;
 • hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit;
 • een goede communicator met een creatieve en klantgerichte instelling;
 • vaardig in het maken van rapportages;
 • kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie.

Wanneer is EHBO verplicht?

De Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) geeft hierover een basisadvies. De GHOR leidt en coördineert de geneeskundige hulpverlening bij rampen en crises. Tijdens een crisis leveren allerlei verschillende organisaties geneeskundige zorg. Denk onder andere aan ziekenhuizen, ambulancediensten, huisartsen, instellingen, apothekers en het Rode Kruis. Het is belangrijk om in crisissituaties het werk van al die verschillende organisaties goed te organiseren. Daarom hebben we in Nederland de GHOR. Als basisadvies geeft de GHOR o.a.:
– Bij alle evenementen is een EHBO-trommel;
– bij minder dan 200 gelijktijdig aanwezige bezoekers dient de u als organisator zelf de inschatting te maken of bij het evenement de aanwezigheid van EHBO gewenst is. In alle gevallen geldt hierbij de regel “verantwoord gastheerschap”;
– per 1000 aanwezige bezoekers/deelnemers één EHBO-er (met een minimum van twee EHBO hulpverleners).
Voor meer informatie over o.a. de adviezen van de GHOR: zie ggdghor.nl


RTL-Z – Q-FORCE B.V.

Met spoed EHBO nodig?
Bel: 085-0291130
of Mail

Referenties

De BHV, de EHBO en onze interne brandwacht waren wat gedateerd. Zo hadden we een semivrijwillige ehbo. Op de Huishoudbeurs werkte dat prima, maar voor voor enorm grote evenementen moesten we veel meer professionaliteit vergaren. Daarom werken we samen met Q-FORCE B.V..
Bron: NIBHV VEILIGHEID 71 I 26 2017

RAI Amsterdam