Brandwacht

Rijksgediplomeerd

brandwacht

Q-FORCE B.V. levert brandwachten voor beurzen en evenementen wanneer dit wettelijk gevraagd wordt. Een brandwacht is nodig bij onder andere het uitvallen of onderhouden van brandmeldinstallaties. Onze brandwachten zijn breed opgeleid. Daarom is een brandwacht van Q-FORCE B.V. de juiste oplossing voor een veilige (werk)plek.

De hoofdtaak van de brandwacht is veelal een toezichthoudende en controlerende taak. De brandwacht is in staat om handelend op te treden bij alle voorkomende calamiteiten. U kunt hierbij denken aan het op een doeltreffende wijze doorgeven van een melding aan brandweer, politie of ambulancedienst. Denk hierbij ook aan het handelend optreden bij een beginnende brand of het in goede banen leiden van een ontruiming of evacuatie. Onze brandwachten zijn gecertificeerd om de AED te bedienen.

Heetwerkwacht (Industrieel brandwacht)

brandwacht

Q-FORCE B.V. levert heetwerkwachten (industrieel brandwachten) voor veiligheid op ieder industrieel en maritiem werkterrein. Onze heetwerkwachten zijn breed opgeleid. Daarom kunnen ze ook bij brandgevaarlijke werkzaamheden zoals dakdekken en lassen worden ingezet om toezicht te houden.

De hoofdtaak van een heetwerkwacht is toezicht houden op de algemene (brand)veiligheid in en om de besloten ruimten. De heetwerkwacht is in staat om handelend op te treden bij alle voorkomende calamiteiten. U kunt hierbij denken aan het op een doeltreffende manier doorgeven van een melding aan brandweer, politie of ambulancedienst, maar ook het handelend optreden bij een beginnende brand of het in goede banen leiden van een ontruiming of evacuatie.

Daarom kunnen wij iets voor u betekenen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie over onze diensten? U kunt een aanvraag indienen of ga naar contact.

Referenties

De BHV, de EHBO en onze interne brandwacht waren wat gedateerd. Zo hadden we een semivrijwillige ehbo. Op de Huishoudbeurs werkte dat prima, maar voor voor enorm grote evenementen moesten we veel meer professionaliteit vergaren. Daarom werken we samen met Q-FORCE B.V..
Bron: NIBHV VEILIGHEID 71 I 26 2017

RAI Amsterdam