Brandwacht huren Amsterdam

Brandwacht huren Amsterdam

brandwacht-huren-amsterdam

Wilt u een brandwacht huren in Amsterdam? Zoekt u professionele brandwachten voor uw evenement in Amsterdam? Dan helpt Q-FORCE u verder. Q-FORCE B.V. levert als gecertificeerd beveiligingsbedrijf brandwachten met een rijks-diploma en in actieve dienst werken bij de brandweerdiensten in Nederland. Daarnaast levert Q-FORCE B.V. ook industriële brandwachten en nog veel meer.

Wanneer is een brandwacht verplicht?

De inzet van een brandwacht in Amsterdam en omstreken is verplicht wanneer de brandveiligheid in bepaalde omgevingen of situaties in het gedrang komt. Dit kan het geval zijn wanneer er sprake is van uitval van brandmeldinstallatie, sprinklerinstallatie of blusinstallatie. Toezichthoudende instanties zoals de verzekeraar, brandweer of de gemeenten kan in o.a. dit soort situaties een brandwacht op uw evenement eisen. Als toezicht verplicht is tijdens laswerkzaamheden of bouwwerkzaamheden, dan levert Q-FORCE B.V. ook industriële brandwachten (heetwerkwachten).

Inzet brandwacht Amsterdam

Met de zorg worden de brandwachten van Q-FORCE B.V. aangenomen. Dit betekent dat u de brandwachten van Q-FORCE B.V. met een gerust hart kunt inzetten op verschillende evenementen, beurzen of congressen. Daarnaast bestaat voor u als opdrachtgever de mogelijkheid om online mee te kijken naar wat er gebeurd tijdens het evenement. Dit is mogelijke omdat Q-FORCE B.V. de databeheer en IT volledig in eigen beheer heeft.

Waarom brandwachten van Q-FORCE B.V.

  • Q-FORCE B.V. heeft veel ervaring als leverancier van brandwachten in bijvoorbeeld de RAI Amsterdam;
  • representatieve brandwacht;
  • rijksdiploma / manschappen A;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en de Engelse taal in woord;
  • affiniteit met veiligheid;
  • hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit;
  • een goede communicator met een creatieve en klantgerichte instelling;
  • vaardig in het maken van rapportages;
  • kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie;
  • diploma’s: VCA basis/vol, BHV, gasmeten ex-ox-tox REOB.
RTL-Z – Q-FORCE B.V.

Met spoed brandwacht nodig?
Bel: 085-0291130
of Mail

Referenties

De BHV, de EHBO en onze interne brandwacht waren wat gedateerd. Zo hadden we een semivrijwillige ehbo. Op de Huishoudbeurs werkte dat prima, maar voor voor enorm grote evenementen moesten we veel meer professionaliteit vergaren. Daarom werken we samen met Q-FORCE B.V..
Bron: NIBHV VEILIGHEID 71 I 26 2017

RAI Amsterdam