Beveiliger

Een beveiliger van Q-FORCE B.V. is gediplomeerd, representatief, gastvrij en zet zich op een professionele wijze in voor het beveiligen van uw evenement.

beveiliger

Evenement beveiliging

Door jarenlange ervaring binnen de evenementenwereld van zowel kleine- en grootschalige toonaangevende evenementen weet Q-FORCE B.V. als geen ander hoe belangrijk het is om dynamisch om te gaan met de inzet van een beveiliger of beveiligers. Een dancefeest met 15.000 bezoekers vraagt immers om een andere aanpak van beveiliging dan een medisch congres met 400 bezoekers. Met die jarenlange ervaring bekijkt Q-FORCE B.V. samen met u waar de behoefte ligt en bepaald daarmee de benodigde inzet.

beveiliging

Object beveiliging

Uw bedrijfspand is een belangrijk onderdeel in uw onderneming. Het pand op zichzelf, de inventaris en eventuele voorraden maar zeker ook de personen die in uw pand aan het werk zijn zijn belangrijk. Daarom zorgt Q-FORCE B.V. met haar beveiligers graag voor de beveiliging van uw object op die momenten dat u daar behoefte aan heeft.beveiliger

Winkelsurveillance

Helaas is er in toenemende mate behoefte aan surveillance in winkels. Een valkuil van beveiligers in een winkel is een minder gastvrij gevoel wat uw klanten zouden kunnen krijgen. De beveiligers van Q-FORCE B.V. voorkomen dit; wij zijn uiterst waakzaam en tegelijkertijd zijn wij gastvrouw/-heer in uw zaak. Op die manier shoppen uw klanten op een prettige manier in een veilige omgeving, voor de klant en voor u.

beveiliger

Hospitality/Servicemedewerker

Een servicemedewerker van Q-FORCE B.V. kan ingezet worden voor verschillende taken waar het hebben van een diploma als beveiliger niet noodzakelijk is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het verlenen van service tijdens publieksevenementen, festivals en beurzen of als toezichthouder van een stand. Een servicemedewerker heeft een controlerende functie en zal bij onregelmatigheden de collega’s van de beveiliging waarschuwen. Denk hierbij aan het zorg dragen voor de orde, veiligheid en rust, het preventief toezicht uitoefenen, onregelmatigheden signaleren en alarmeren bij de collega’s van de beveiliging en publiek/bezoekers te woord staan, te informeren en te verwijzen.

Dus wij kunnen iets voor u betekenen!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie over onze diensten? U kunt een aanvraag indienen of ga naar contact.

Referenties

De BHV, de EHBO en onze interne brandwacht waren wat gedateerd. Zo hadden we een semivrijwillige ehbo. Op de Huishoudbeurs werkte dat prima, maar voor voor enorm grote evenementen moesten we veel meer professionaliteit vergaren. Daarom werken we samen met Q-FORCE B.V..
Bron: NIBHV VEILIGHEID 71 I 26 2017

RAI Amsterdam